TikTok'ta başkasının videosunu paylaştığınızda genellikle o kişiye bir bildirim gitmez


TikTok başkasının videosunu paylaşınca bildirim gider mi?

TikTok'ta başkasının videosunu paylaştığınızda genellikle o kişiye bir bildirim gitmez

Ancak, bazı durumlarda videoyu paylaştığınız kişiyi etiketlediğinizde veya videonun etiketlendiği kişinin bildirimleri açıksa, o kişiye bir bildirim gönderilebilir

TikTok'ta başkasının profiline bakınca bildirim gider mi?

TikTok'ta başkasının profiline bakınca bildirim gidip gitmeyeceği, profil görüntüleme özelliğinin açık olup olmamasına bağlıdır. Profil görüntüleme özelliği açıksa. Profil görüntüleme özelliği kapalıysa. Ayrıca, oturum açmadan yapılan profil ziyaretlerinde karşı tarafa bildirim gönderilmez.

TikTok'ta başkasının hikayesini indirince bildirim gider mi?

Hayır, TikTok'ta başkasının hikayesini indirmek bildirim göndermez. TikTok, ekran görüntüsü alma veya video indirme durumlarında karşı tarafa bildirim göndermez.

Diğer Teknoloji Yazıları
Teknoloji