Telegram'ı silmek, kullanıcıyı gruplardan otomatik olarak çıkarmaz
Ancak, hesap silindiğinde gruplardan çıkmak isteniyorsa, bu işlemin manuel olarak yapılması gerekir
Bir grup silindiğinde ise, diğer üyeler genellikle bir bildirim alır ve grup sohbeti erişilemez hale gelir, ancak bu diğer üyelerin otomatik olarak gruptan çıkarılacağı anlamına gelmez. Üyeler, gruptan çıkmak isterlerse bunu kendileri yapabilirler
Telegram'da her şeyi silmek, farklı bağlamlarda farklı sonuçlar doğurabilir: Sohbet geçmişini silme: "Geçmişi Temizle" seçeneği ile yapılan bu işlem, sohbetin tüm mesajlarını her iki cihazdan da kalıcı olarak siler. Hesap silme: Hesabınızı silerseniz, tüm mesajlarınız, gruplarınız ve kişileriniz kalıcı olarak kaldırılır. Depolama alanının temizlenmesi: Gizli sohbetler, cihazdaki mevcut oturumunuza bağlıdır; oturumu kapatıp tekrar oturum açtığınızda, tüm gizli sohbetlerinizi kaybedersiniz. Ayrıca, mesajların silinmesi durumunda, karşı tarafa herhangi bir bildirim gitmez; ancak, alıcı mesajı daha önce ekran görüntüsü almışsa, silinen mesajı görmeye devam edebilir.
Telegram'da katıldığınız bir gruptan çıkmak için aşağıdaki adımları izleyin: 1. Grubu açın. 2. Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun veya tıklayın. 3. Açılan menüden "Grubu Terk Et" seçeneğine dokunun veya tıklayın. 4. Onay penceresinde "Terk Et" seçeneğine dokunun. Eğer grubun yöneticisiyseniz, "Grubu Terk Et" seçeneğini göremeyebilirsiniz. Alternatif olarak, gruptan çıkmak için Telegram uygulamasını açıp sohbet menüsüne girerek çıkmak istediğiniz grubun üzerine uzun basıp "Sil" seçeneğine de tıklayabilirsiniz.
Telegram'da bir gruptan çıkıldığında yöneticiye bildirim gitmez. Gruptan çıkıldığında bildirim alınıp alınmaması, grup ayarlarına bağlıdır.
Evet, Telegram hesabı silindiğinde tüm mesajlar silinir. Ancak, uygulama cihazdan kaldırıldığında mesajlar Telegram sunucularında saklanmaya devam eder.
Telegram hesabı silindiğinde şu sonuçlar ortaya çıkar: Mesajlar ve veriler: Kullanıcı hesabına ait tüm mesajlar, gruplar ve sohbet geçmişi silinir. Gruplar: Daha önce katılınan gruplar silinmez, ancak bu gruplardaki kişisel sohbet geçmişi kaybolur. Hesap: Hesap silme işlemi geri alınamaz. Bildirimler: Telefon numarasındaki kayıtlı kişilere bilgilendirme mesajı gönderilir. Bulut verileri: Telegram bulutunda saklanan tüm veriler de silinir. Hesap silme işlemi, uygulamanın mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden yapılabilir.
Teknoloji
Togg batarya ve şarj ünitesi yerli mi?
Tel erozyonu ile en zor hangi malzeme işlenir?
Tenör yüksek olursa ne olur?
Tezek neyi temsil eder?
Toner nedir ne işe yarar?
TEB internet bankacılığı nasıl indirilir?
Termosifon elektrik ve su bağlantısı aynı anda yapılır mı?
Telefonda yazı silme özelliği nasıl açılır?
Telefon kulübesi 2 var mı?
Telegramda yetkisiz erişim ne zaman düzelir?
Telefonda root ne işe yarar?
Televizyon nasıl çalışır kısaca?
Telefonda havalı zil sesi nasıl ayarlanır?
Ters slash ve ters bölü aynı mı?
Ticimax kategori sayfası nasıl yapılır?
Telegram'da WhatsApp gibi görüntülü konuşma var mı?
Teleskopik çekmece rayı 35x400 mm ne demek?
Telefon pin kodunu kabul etmiyor neden?
TCL televizyon ilk kurulum nasıl yapılır?
Temp klasörü neden sürekli doluyor?
Telefondan silinen resimler iCloud'da kalır mı?
Televizyon kumandası yerine ne kullanılır?
Tivibu go internet olmadan izlenir mi?
Tivibu 2 Spor nasıl izlenir?
Tesla'nın teknoloji şirketi var mı?
TikTok'ta video indirince MP3 mü MP4 mü?
Toplama bilgisayar ne işe yarar?
Televizyonda hangi enerji kullanılır?
Termosifonun emniyet ventil ömrü ne kadardır?
Temel atmak için kaç metreküp beton gerekir?
TikTok başkasının videosunu paylaşınca bildirim gider mi?
Tokat mobese kameraları nasıl izlenir?
Telegram paylaşım merkezi nedir?
Tivibu Türksat frekans ayarları nasıl yapılır?
Telegram bot altyapısı nedir?
Temelde derinlik ve genişlik oranı nasıl olmalı?
Telefonda kamera yansıtma özelliği nerede?
Toplu mailde link nasıl eklenir?
TCDD'de hangi sinyalizasyon kullanılıyor?
Telegram kaybolan fotoğraf nasıl gönderilir?